Medlemskap

BALLYLIFFIN GOLF CLUB – dubbelt välsignad

The Old Links och Glashedy Links    

Irlands nordligaste golfanläggning ligger i republiken Irland, på halvön Inishowen i norra Donegal, bara 40 kilometer från Derry City.

36-hålsanläggningen i Ballyliffin kan ståta med två mästerskapslinksbanor – the Old Links och Glashedy Links, rankade bland de bästa linksbanorna i världen.

Båda linksbanorna har nyligen varit värdar för tävlingar på Europatouren och de är regelbundet rankade bland de bästa banorna i Irland och Storbritannien, vilket gör Ballyliffin till en förstklassig mötesplats för äkta mästerskapsgolf på Irland.

Anläggningen med ett fantastiskt klubbhus och utmärkta övningsmöjligheter har allt en golfare kan önska sig. Den fantastiska utsikten gör barerna och restaurangen på andra våningen till en oas för såväl medlemmar som besökare.

Gästfriheten bland Donegals invånare är legendarisk och här tjänar Ballyliffin som ett gott exempel. Det ”varmaste välkomnandet i golfvärlden” låter besökare njuta av att ha fått uppleva äkta kvalitet i Ballyliffin.

Som en internationell livstidsmedlem i Ballyliffin Golf Club, en av världens bästa linksgolfklubbar, får du en hel räcka spelarprivilegier.

Dessutom får du rabatt på greenfee-kostnaden på elva andra golfklubbar i världsklass på nord- och västkusten: Connemara, Carne, Ennicrone, Co. Sligo, Donegal, Rosapenna, Portsalon, Narin & Portnoo, Ardglas, Portstwart och Royal Portrush.

Förmåner
När du har blivit invald får du ett komplett medlemskap på Ballyliffin Golf Club:
  • Obegränsat och gratis golfspel på Ballyliffin med speciella starttider för medlemmar på båda mästerskapslinksbanorna – Glashedy Links och the Old Links.
  • Inga extra kostnader som en årsavgift, eller andra extra avgifter.
  • Medlemsrabatter på inköp gjorda i klubbhuset med ditt medlemsrabattkort.
  • Rabatterade greenfee-kostnader på andra medlemslinksklubbar på nord- och västkusten.

Bli medlem i en av världens främsta golfklubbar.
Kontakta oss på +353 (0)74 93 76 119 för mer information.

Ballyliffin Golf Club-medlemskap

Ballyliffin Golf Club internationellt livstidsmedlemskap
International Life Membership.docx

Kommentarer